Pogoji poslovanja

Splošni pogoji in uporaba e-trgovine

Podjetje EPJ, d.o.o. vam preko elektronske prodaje nudi aktualno ponudbo zabavne elektronike, hkrati pa enostaven nakup, dostopen 24 ur dnevno. Uporaba storitve je brezplačna.

Uporabnik e-trgovine ima svoje uporabniško ime in geslo. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo svoje geslo uporabljal le on oziroma oseba, pooblaščena za zastopanje v njegovem imenu.

Naročilo:

Poslano naročilo kupec lahko prekliče v roku dveh ur po naročilu. Po preteku predpisanega časa preklic naročila ni možen. Ob naročilu kupec prejme predračun, katerega veljavnost je 3 dni.

Pogodba (predračun)
Ob naročilu se predračun samodejno pošlje na naročnikov e-mail, prav tako je predračun dostopen na osebni strani uporabnika. Naročilo-predračun, se hrani v naši podatkovni bazi. Če je kupec pomotoma izgubil/izbrisal predračun, mu ga lahko pošljemo še enkrat. Račun za kupljene izdelke se hrani v našem arhivu in ga vam lahko na vašo zahrevo ponovno pošljemo.

Zavrnitev naročila:
– EPJ, d.o.o. lahko v primeru, da naročila pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne naročilo in o tem obvesti kupca po elektronski pošti.
– Naročilo se zavrne, če ni oddano s pravili nakupa.

Minimalni znesek nakupa: 5 EUR

Plačilni pogoji:
Naročeno blago kupec po prejemu predračuna plača:
– avans na TRR podjetja
– plačilo po povzetju (plačilo dostavni službi) Pri plačilu z po povzetju vam pošta zaračuna stroške vplačila
Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.

Jezik v katerem se sklene pogodba: Slovenščina

Prevzem in dostava:
Dobavni rok je od 1 do 5 dni, prvi dan se šteje dan plačila predračuna oz. uspešnego opravljenega naročila.
Dobavni rok je od 2 do 5 dni, prvi dan se šteje dan plačila predračuna oz. uspešnego opravljenega naročila.
Dobavni rok: Pokličite – Izdelki, ki imajo označen dobavni rok “pokličite” nimajo točne informacije o dobavi zato vas prosimo, da nas kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte.

Cena dostave:
Cena dostave 4,8 EUR
Ob plačilu po povzetju vam pošta zaračuna stroške vplačila.

Garancija in servis:
Podjetje EPJ, d.o.o. jamči za kakovost blaga z garancijo uvoznika oz. proizvajalca blaga. Pooblaščeni servisi za uveljavljanje garancije in servisiranje so navedeni na garancijskem listu kjer je ta priložen izdelku, če le tega ni velja račun kot garancija.

Osnovni pogoji za uveljavitev garancije: Garancija se lahko uveljavlja le z garancijskim listom, skupaj s kopijo računa. Praviloma velja garancija eno leto. Razen za programsko opremo in potrošno blago, kjer pa garancija ne velja. V primeru tovarniških okvar v garancijskem roku se le-te na servisu odpravijo brezplačno.

Servis za izdelke izven garancije je zagotovljen za obdobje 5 let, če z zakonom ni drugače določeno.

V primeru okvar zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile garancija ne velja. Prav tako garancije ni mogoče uveljavljati v primeru, da so na blagu vidni posegi tujih, nepooblaščenih oseb, pri napačnem upravljanju oz. malomarnem ravnanju ali pri uporabi neoriginalnih elementov.

Za izgubljene podatke ne odgovarjamo. Priporočamo vam izdelavo varnostnih kopi podatkov.

Vračilo blaga:

Če z naročenimi izdelki niste zadovoljni, ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, morate to storiti v 14 dneh. Po obvestilu o odstopu od pogodbe morate blago vrniti v roku 30 dni.
Blago mora biti v originalni embalaži, nepoškodovano in nerabljeno, priložen pa mora biti originalni račun. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, CD in DVD plošče, potrošni material, če le ta ni pakirana v originalni embalaži. Možnost vračila ne velja za izdelke, narejene po željah stranke.

Znesek poštnine 4,80EUR, ki ste ga plačali se pri vračilu izdelka odšteje. 

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo in prav tako ne s storitvijo PPN!

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Vnovči kupon